17 Jan 2012

NEW SEMESTER

Update By Nadia Nadhirah at Tuesday, January 17, 2012
Reactions: 
hari neh da masuk dua hari start sem baru . hurmmm , rase cam tak best je . . geng-geng class sem lepas da sama class untuk sem neh . . kalau ade un tak ramai . . tapi , sem neh aku tgk rmai dah free hair . rules baru ke kat BMI neh ? ( agaknya lah ) . . hurmm , maybe sem neh aku amek subject siket je kot coz nak naek kan pointer yang rendah uh . . kena struggle untuk sem neh . . btw , try nak sesuaikan diri untuk sem baru neh . hee ~

0 comments:

Post a Comment

NEW SEMESTER

hari neh da masuk dua hari start sem baru . hurmmm , rase cam tak best je . . geng-geng class sem lepas da sama class untuk sem neh . . kalau ade un tak ramai . . tapi , sem neh aku tgk rmai dah free hair . rules baru ke kat BMI neh ? ( agaknya lah ) . . hurmm , maybe sem neh aku amek subject siket je kot coz nak naek kan pointer yang rendah uh . . kena struggle untuk sem neh . . btw , try nak sesuaikan diri untuk sem baru neh . hee ~

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review