1 Jan 2012

NEW YEAR :)

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, January 01, 2012
Reactions: 
01 JANUARI 2012
pejam celik pejam celik da masuk tahun baru . and yang penting umur pun da meningkat . i'm already 20 years old . . kejap je masa berlalu kan , tup tup ak da masuk ke alam 20-an . . haha :)
azam ak untuk tahun neh ape eah ? hmmm . .
  • berubah untuk jadi yang lebih baek dari sebelum nie .
  • study more and more . . hehe :)
  • naek kan pointer yang sebelum nie , sumpah rendah giler . .
  • and yang penting , always be my own self without bergantung kat sape sape . .

2 comments:

Saya Coke said...

20??????tua suda

Nadia Nadhirah said...

yup , da 20 un... hehehe ~ :D

Post a Comment

NEW YEAR :)

01 JANUARI 2012
pejam celik pejam celik da masuk tahun baru . and yang penting umur pun da meningkat . i'm already 20 years old . . kejap je masa berlalu kan , tup tup ak da masuk ke alam 20-an . . haha :)
azam ak untuk tahun neh ape eah ? hmmm . .
  • berubah untuk jadi yang lebih baek dari sebelum nie .
  • study more and more . . hehe :)
  • naek kan pointer yang sebelum nie , sumpah rendah giler . .
  • and yang penting , always be my own self without bergantung kat sape sape . .

2 comments:

Saya Coke said...

20??????tua suda

Nadia Nadhirah said...

yup , da 20 un... hehehe ~ :D

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review