19 Jan 2012

Update By Nadia Nadhirah at Thursday, January 19, 2012
Reactions: 
susah kan kalau jadi budak x famous neh . yelah , ape yang kite buat semua salah kan ? mentang-2 lah dyeorang HOT , senang-2 je nak salah kan aku . sebab status aku kat facebook , ade yang terasa . pe kes ?? aku tak tuju kat dye pun . tolong lah fikir siket . kawan aku kat atas dunia neh bukan sorang and musuh aku pun ramai . tapi , selagi orang tak kacau hidup aku , aku tak kan kacau hidup orang . so , aku tak kacau hidup dye tak payah lah nak terasa dengan ape yang aku update kat facebook tuh . aku pun taw aku macam mane . takde lah perfect sangat . yang sebelum neh elok-2 , skunk da jadi musuh . hurmm , nasib aku lah kan . . selalu je yang salah . . ape yang orang laen buat je yang betul kan . . aku tak pernah nak cari pasal dengan oang . so , jangan laa cari pasal dengan aku . kalau tak puas hati cakap laa depan-2 , tak payah laa nak heboh-2 kat orang laen . aku taw ape yang aku buat and ape yang aku nak buat tu hak aku . kalau dah rasa salah ,  kenapa nak marah-2 orang balik ? perlu ke nak buat semua tuh ?? so , please lah fikir secara matang . . aku tak suka nak gaduh-2 dengan orang , sebab aku tak nak buat perangai lama . . so , PLEASE !!

0 comments:

Post a Comment

susah kan kalau jadi budak x famous neh . yelah , ape yang kite buat semua salah kan ? mentang-2 lah dyeorang HOT , senang-2 je nak salah kan aku . sebab status aku kat facebook , ade yang terasa . pe kes ?? aku tak tuju kat dye pun . tolong lah fikir siket . kawan aku kat atas dunia neh bukan sorang and musuh aku pun ramai . tapi , selagi orang tak kacau hidup aku , aku tak kan kacau hidup orang . so , aku tak kacau hidup dye tak payah lah nak terasa dengan ape yang aku update kat facebook tuh . aku pun taw aku macam mane . takde lah perfect sangat . yang sebelum neh elok-2 , skunk da jadi musuh . hurmm , nasib aku lah kan . . selalu je yang salah . . ape yang orang laen buat je yang betul kan . . aku tak pernah nak cari pasal dengan oang . so , jangan laa cari pasal dengan aku . kalau tak puas hati cakap laa depan-2 , tak payah laa nak heboh-2 kat orang laen . aku taw ape yang aku buat and ape yang aku nak buat tu hak aku . kalau dah rasa salah ,  kenapa nak marah-2 orang balik ? perlu ke nak buat semua tuh ?? so , please lah fikir secara matang . . aku tak suka nak gaduh-2 dengan orang , sebab aku tak nak buat perangai lama . . so , PLEASE !!

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review