28 Mar 2012

SENSITIVE

Update By Nadia Nadhirah at Wednesday, March 28, 2012
Reactions: 
0 comments
Hye , Nad here :)
Entry Nad kali nie pasal mood Nad yang tak berapa nak okay lately nie . Entahla , tak taw knp . . akhir-akhir nie , moody jee memanjang . . mudah tersentuh bila ada yang tak kena even benda uh kecik jee . semua tak kena lately nie . . hurmmm , maybe tension kot coz byk benda nak buat . .mane tak ny , minggu nie je byk benda nak kena buat . . Quiz , English Day , Assignment , weekend nie plak kena pegi Cherakah , OPKIM punye project . . haisshh , pening kot . . kesian dekat my sayang , selalu kena marah . sorry sayang , org takde niat pun (=.=)

Salam sayang , Nadia Nadhirah

25 Mar 2012

KAWEN :)

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, March 25, 2012
Reactions: 
0 comments
Hye !
Semenjak dua menjak nie Nad duk pikir pasal nak kawen je , knp eah ? Da tak sabar agaknye kot Nad nie . . hehe :) Mane tak nye , member-member Nad ramai yang da kawen , da ada anak pun . . comey-comey plak tuu . teringin sangat nak ada anak sendiri (gedikk) :D hurmm , tak terlalu awal ke eah Nad pikir pasal kawen nie ? Kalau ikut umur , Nad da layak kawen taw . . hehe ;) Yelaa , Islam pun menyarankan kita kawen awal seandainya da cukup syarat . Kawen nie pun salah satu sunnah coz boleh meningkatkan bilangan umat Islam atas muka bumi nie and paling penting saham akhirat pun terjamin sebab nanti anak kita ada untuk mendoakan kita time dalam kubur nanti . . So , tak salah kan kalau Nad pikir pasal kawen nie ? hehehe ;)

*menanti seseorang untuk menyarungkan cincin cam nie*

23 Mar 2012

SUNGAI PISANG

Update By Nadia Nadhirah at Friday, March 23, 2012
Reactions: 
0 comments
hye , da berminggu-minggu Nad tak update blog neh . da berhabuk rupe nye . al-maklum lah takde cite yang menarik nak update , hee :)
update Nad hari nie pasal Sungai Pisang , bukan sungai tu ada pisang taw . . Semalam Nad pegi sana nan girlfriends Nad  Zie , Ika and Nurul . . Yang penting boy Nad pon ikut , dye laa yang plan nak pegi sana . . ap mimpi pon tak taw laa . . maybe sbb cuaca skunk nie panas sgt kot . . hurmm tak kesah laa , yang penting da pegi pon . . byk pic Nad nan boy Nurul amek . . tgk skali memang buruk , tapi bila tgk byk kali sweet pon ada . . mesti Nad senyum-senyum bila tgk balik pic tuu . .
nie Nad ada masukkan siket pic yg kitorang amek . .

*sempat pose time mula-mula sampai*
credit to : Zie and Ika <3
*thanks to her for the photos :) *
credit to : Nurul <3
*my 'sempoi' adek , IKA*

#sorry , pic Nad tak boleh upload sbb Nad tak pkai tudung :)

anyway , thanks to my boy coz bwk Nad pegi sana . where ever we go , its full of MEMORIES :)
and thanks to Zie , Ika and Nurul coz always besides me today , tomorrow and forever :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah ;)

6 Mar 2012

HOLIDAY TIME !!

Update By Nadia Nadhirah at Tuesday, March 06, 2012
Reactions: 
0 comments
hye !
I'm back !! hee ~ rindu lah nak update blog neh . . hehe , skrang Nad ada kat kampung sebab skrang tengah cuti mid sem selama seminggu . seriously , bosan tak taw nk buat ape kt umah . yang Nad taw just makan then tido . cam mane laa tak gemok an . . sampai umi Nad sndri pun da cakap Nad gemok . . hee ;) takpe Nad suke nan keadaan Nad skrang berbanding time skolah dulu sebab dulu Nad kurus giler even makan banyak ! ape pun Nad bersyukur nan anugerah Allah SWT kepada Nad . alhamdulillah Allah SWT kurniakan sihat tubuh badan , akal fikiran yang waras and cukup sifat :) . .

      
*perbezaan Nad berbanding dulu*

laen giler-2 kn Nad skrang ? hee ~ al-maklum laa bahagia . bahagia ke ? boley tahan laa . . haha , but , i need to diet coz kolestrol Nad tinggi sangat2 . mane tak nye , makan je 24hours . tengah2 malam pun makan lagi . hee ~ tapi peduli hape , Nad suke makan biar jela dari tak makan langsung kan . hee ~

k lah , sampai sini je kot Nad update . da takde mende nak tulis . :)
salam sayang , Nadia Nadhirah

SENSITIVE

0

Hye , Nad here :)
Entry Nad kali nie pasal mood Nad yang tak berapa nak okay lately nie . Entahla , tak taw knp . . akhir-akhir nie , moody jee memanjang . . mudah tersentuh bila ada yang tak kena even benda uh kecik jee . semua tak kena lately nie . . hurmmm , maybe tension kot coz byk benda nak buat . .mane tak ny , minggu nie je byk benda nak kena buat . . Quiz , English Day , Assignment , weekend nie plak kena pegi Cherakah , OPKIM punye project . . haisshh , pening kot . . kesian dekat my sayang , selalu kena marah . sorry sayang , org takde niat pun (=.=)

Salam sayang , Nadia Nadhirah

KAWEN :)

0

Hye !
Semenjak dua menjak nie Nad duk pikir pasal nak kawen je , knp eah ? Da tak sabar agaknye kot Nad nie . . hehe :) Mane tak nye , member-member Nad ramai yang da kawen , da ada anak pun . . comey-comey plak tuu . teringin sangat nak ada anak sendiri (gedikk) :D hurmm , tak terlalu awal ke eah Nad pikir pasal kawen nie ? Kalau ikut umur , Nad da layak kawen taw . . hehe ;) Yelaa , Islam pun menyarankan kita kawen awal seandainya da cukup syarat . Kawen nie pun salah satu sunnah coz boleh meningkatkan bilangan umat Islam atas muka bumi nie and paling penting saham akhirat pun terjamin sebab nanti anak kita ada untuk mendoakan kita time dalam kubur nanti . . So , tak salah kan kalau Nad pikir pasal kawen nie ? hehehe ;)

*menanti seseorang untuk menyarungkan cincin cam nie*

SUNGAI PISANG

0

hye , da berminggu-minggu Nad tak update blog neh . da berhabuk rupe nye . al-maklum lah takde cite yang menarik nak update , hee :)
update Nad hari nie pasal Sungai Pisang , bukan sungai tu ada pisang taw . . Semalam Nad pegi sana nan girlfriends Nad  Zie , Ika and Nurul . . Yang penting boy Nad pon ikut , dye laa yang plan nak pegi sana . . ap mimpi pon tak taw laa . . maybe sbb cuaca skunk nie panas sgt kot . . hurmm tak kesah laa , yang penting da pegi pon . . byk pic Nad nan boy Nurul amek . . tgk skali memang buruk , tapi bila tgk byk kali sweet pon ada . . mesti Nad senyum-senyum bila tgk balik pic tuu . .
nie Nad ada masukkan siket pic yg kitorang amek . .

*sempat pose time mula-mula sampai*
credit to : Zie and Ika <3
*thanks to her for the photos :) *
credit to : Nurul <3
*my 'sempoi' adek , IKA*

#sorry , pic Nad tak boleh upload sbb Nad tak pkai tudung :)

anyway , thanks to my boy coz bwk Nad pegi sana . where ever we go , its full of MEMORIES :)
and thanks to Zie , Ika and Nurul coz always besides me today , tomorrow and forever :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah ;)

HOLIDAY TIME !!

0

hye !
I'm back !! hee ~ rindu lah nak update blog neh . . hehe , skrang Nad ada kat kampung sebab skrang tengah cuti mid sem selama seminggu . seriously , bosan tak taw nk buat ape kt umah . yang Nad taw just makan then tido . cam mane laa tak gemok an . . sampai umi Nad sndri pun da cakap Nad gemok . . hee ;) takpe Nad suke nan keadaan Nad skrang berbanding time skolah dulu sebab dulu Nad kurus giler even makan banyak ! ape pun Nad bersyukur nan anugerah Allah SWT kepada Nad . alhamdulillah Allah SWT kurniakan sihat tubuh badan , akal fikiran yang waras and cukup sifat :) . .

      
*perbezaan Nad berbanding dulu*

laen giler-2 kn Nad skrang ? hee ~ al-maklum laa bahagia . bahagia ke ? boley tahan laa . . haha , but , i need to diet coz kolestrol Nad tinggi sangat2 . mane tak nye , makan je 24hours . tengah2 malam pun makan lagi . hee ~ tapi peduli hape , Nad suke makan biar jela dari tak makan langsung kan . hee ~

k lah , sampai sini je kot Nad update . da takde mende nak tulis . :)
salam sayang , Nadia Nadhirah

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review