6 Mar 2012

HOLIDAY TIME !!

Update By Nadia Nadhirah at Tuesday, March 06, 2012
Reactions: 
hye !
I'm back !! hee ~ rindu lah nak update blog neh . . hehe , skrang Nad ada kat kampung sebab skrang tengah cuti mid sem selama seminggu . seriously , bosan tak taw nk buat ape kt umah . yang Nad taw just makan then tido . cam mane laa tak gemok an . . sampai umi Nad sndri pun da cakap Nad gemok . . hee ;) takpe Nad suke nan keadaan Nad skrang berbanding time skolah dulu sebab dulu Nad kurus giler even makan banyak ! ape pun Nad bersyukur nan anugerah Allah SWT kepada Nad . alhamdulillah Allah SWT kurniakan sihat tubuh badan , akal fikiran yang waras and cukup sifat :) . .

      
*perbezaan Nad berbanding dulu*

laen giler-2 kn Nad skrang ? hee ~ al-maklum laa bahagia . bahagia ke ? boley tahan laa . . haha , but , i need to diet coz kolestrol Nad tinggi sangat2 . mane tak nye , makan je 24hours . tengah2 malam pun makan lagi . hee ~ tapi peduli hape , Nad suke makan biar jela dari tak makan langsung kan . hee ~

k lah , sampai sini je kot Nad update . da takde mende nak tulis . :)
salam sayang , Nadia Nadhirah

0 comments:

Post a Comment

HOLIDAY TIME !!

hye !
I'm back !! hee ~ rindu lah nak update blog neh . . hehe , skrang Nad ada kat kampung sebab skrang tengah cuti mid sem selama seminggu . seriously , bosan tak taw nk buat ape kt umah . yang Nad taw just makan then tido . cam mane laa tak gemok an . . sampai umi Nad sndri pun da cakap Nad gemok . . hee ;) takpe Nad suke nan keadaan Nad skrang berbanding time skolah dulu sebab dulu Nad kurus giler even makan banyak ! ape pun Nad bersyukur nan anugerah Allah SWT kepada Nad . alhamdulillah Allah SWT kurniakan sihat tubuh badan , akal fikiran yang waras and cukup sifat :) . .

      
*perbezaan Nad berbanding dulu*

laen giler-2 kn Nad skrang ? hee ~ al-maklum laa bahagia . bahagia ke ? boley tahan laa . . haha , but , i need to diet coz kolestrol Nad tinggi sangat2 . mane tak nye , makan je 24hours . tengah2 malam pun makan lagi . hee ~ tapi peduli hape , Nad suke makan biar jela dari tak makan langsung kan . hee ~

k lah , sampai sini je kot Nad update . da takde mende nak tulis . :)
salam sayang , Nadia Nadhirah

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review