23 Mar 2012

SUNGAI PISANG

Update By Nadia Nadhirah at Friday, March 23, 2012
Reactions: 
hye , da berminggu-minggu Nad tak update blog neh . da berhabuk rupe nye . al-maklum lah takde cite yang menarik nak update , hee :)
update Nad hari nie pasal Sungai Pisang , bukan sungai tu ada pisang taw . . Semalam Nad pegi sana nan girlfriends Nad  Zie , Ika and Nurul . . Yang penting boy Nad pon ikut , dye laa yang plan nak pegi sana . . ap mimpi pon tak taw laa . . maybe sbb cuaca skunk nie panas sgt kot . . hurmm tak kesah laa , yang penting da pegi pon . . byk pic Nad nan boy Nurul amek . . tgk skali memang buruk , tapi bila tgk byk kali sweet pon ada . . mesti Nad senyum-senyum bila tgk balik pic tuu . .
nie Nad ada masukkan siket pic yg kitorang amek . .

*sempat pose time mula-mula sampai*
credit to : Zie and Ika <3
*thanks to her for the photos :) *
credit to : Nurul <3
*my 'sempoi' adek , IKA*

#sorry , pic Nad tak boleh upload sbb Nad tak pkai tudung :)

anyway , thanks to my boy coz bwk Nad pegi sana . where ever we go , its full of MEMORIES :)
and thanks to Zie , Ika and Nurul coz always besides me today , tomorrow and forever :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah ;)

0 comments:

Post a Comment

SUNGAI PISANG

hye , da berminggu-minggu Nad tak update blog neh . da berhabuk rupe nye . al-maklum lah takde cite yang menarik nak update , hee :)
update Nad hari nie pasal Sungai Pisang , bukan sungai tu ada pisang taw . . Semalam Nad pegi sana nan girlfriends Nad  Zie , Ika and Nurul . . Yang penting boy Nad pon ikut , dye laa yang plan nak pegi sana . . ap mimpi pon tak taw laa . . maybe sbb cuaca skunk nie panas sgt kot . . hurmm tak kesah laa , yang penting da pegi pon . . byk pic Nad nan boy Nurul amek . . tgk skali memang buruk , tapi bila tgk byk kali sweet pon ada . . mesti Nad senyum-senyum bila tgk balik pic tuu . .
nie Nad ada masukkan siket pic yg kitorang amek . .

*sempat pose time mula-mula sampai*
credit to : Zie and Ika <3
*thanks to her for the photos :) *
credit to : Nurul <3
*my 'sempoi' adek , IKA*

#sorry , pic Nad tak boleh upload sbb Nad tak pkai tudung :)

anyway , thanks to my boy coz bwk Nad pegi sana . where ever we go , its full of MEMORIES :)
and thanks to Zie , Ika and Nurul coz always besides me today , tomorrow and forever :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah ;)

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review