5 Apr 2012

HURT , AGAIN (T.T)

Update By Nadia Nadhirah at Thursday, April 05, 2012
Reactions: 
Agak-agak la kan , ape perasaan warga Blogger sekalian bila korang diduakan ? Mesti sakit hati kuasa sepuluh kan ? hurmm , macam tuu la ape yang Nad rasa skunk nie . . rasa cam Nad nie diperbodohkan , and terlalu BODOH ! , Nad taw ape kelemahan Nad , Nad taw ape kekurangan Nad . . kalau Nad nie tak layak utk dye , just let me know . . seriously Nad sedih + kecewa + sakit hati bila Nad nie just kekasih hanya diluaran and bukan utk dijadikan suri . Nad boleh bgtaw family Nad pasal dye , knp dye tak boleh nak bgtaw pasal Nad dekat family dye ? Hina sgt ke Nad nie , sampai dye nk buat Nad mcm nie ? Nad da tak kuat nak sabar lagi . . Nad sanggup sakitkan diri sendiri sbb dye . . Nad sanggup undur diri demi kebahagiaan dye . . SAYANG Nad utk dye takkan hilang sampai Nad mati . . and Nad akan tunaikan janji Nad bila da takde pape nan dye . . HOPE YOU BAHAGIA SYG (T_T)

* maybe lagu nie sesuai utk Nad kan ??

0 comments:

Post a Comment

HURT , AGAIN (T.T)

Agak-agak la kan , ape perasaan warga Blogger sekalian bila korang diduakan ? Mesti sakit hati kuasa sepuluh kan ? hurmm , macam tuu la ape yang Nad rasa skunk nie . . rasa cam Nad nie diperbodohkan , and terlalu BODOH ! , Nad taw ape kelemahan Nad , Nad taw ape kekurangan Nad . . kalau Nad nie tak layak utk dye , just let me know . . seriously Nad sedih + kecewa + sakit hati bila Nad nie just kekasih hanya diluaran and bukan utk dijadikan suri . Nad boleh bgtaw family Nad pasal dye , knp dye tak boleh nak bgtaw pasal Nad dekat family dye ? Hina sgt ke Nad nie , sampai dye nk buat Nad mcm nie ? Nad da tak kuat nak sabar lagi . . Nad sanggup sakitkan diri sendiri sbb dye . . Nad sanggup undur diri demi kebahagiaan dye . . SAYANG Nad utk dye takkan hilang sampai Nad mati . . and Nad akan tunaikan janji Nad bila da takde pape nan dye . . HOPE YOU BAHAGIA SYG (T_T)

* maybe lagu nie sesuai utk Nad kan ??

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review