18 Apr 2012

INTERVIEW

Update By Nadia Nadhirah at Wednesday, April 18, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum cinta . . alamak , mcm cite 7 petala cinta plak . . hehe :D
Nad baru balik dari KB a.k.a Kota Bharu coz Nad dpt panggilan interview bg jawatan Pegawai Imigresen . . pergghh , penat giler kot . . pagi td , spatutnye Nad kena ad kt sana pkul 8 tapi disebabkan kesesakan lalu lintas + traffic light yg makin bertambah , Nad smpai pkul 8.30 am . ingat kan Nad sorang je yg lambat , tp ad lg yg lg lambat smpai dari Nad . . yg paling fed up , Nad terpaksa tnggu lama coz turn Nad last skali . . mulanya , 4 orang girls yg tinggal , tp semua tak lepas ujian fizikal kecuali Nad . . kebanyakkan yg dtg interview tu failed time ujian fizikal contohnye , siku bengkok , tinggi tak cukup , terlalu berat , tak pandai kawad , tak cukup tinggi , tak lepas ukuran dada bg lelaki . tp , alhamdulillah Nad lulus semua ujian tu . nasib laa ingat lg cara nak kawad cane . al-maklum lah da lama tinggal . hehe , lepas ujian fizikal , kena berdepan dgn pegawai utk di interview . . pergghh , mmg menggigil giler laa time tu . tp nasib baek pegawai tu just tanya pasal peribadi and tnye nama PM , TPM nan MB Kelantan je . nasib baek tak tanya pasal imigresen , kalau tak confirm Nad diam sambil senyum-senyum kambing . hahaha :D . then , disuruhnye plak baca Rukun Negara . yg paling tak tahan siap gelak-gelak bagai lg dgn pegawai uhh . and yg paling penting , Nad satu-satu nye girl yg tgl time interview tu . .

pape pun , Nad just serah kt takdir je . :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah :)

0 comments:

Post a Comment

INTERVIEW

Assalamualaikum cinta . . alamak , mcm cite 7 petala cinta plak . . hehe :D

Nad baru balik dari KB a.k.a Kota Bharu coz Nad dpt panggilan interview bg jawatan Pegawai Imigresen . . pergghh , penat giler kot . . pagi td , spatutnye Nad kena ad kt sana pkul 8 tapi disebabkan kesesakan lalu lintas + traffic light yg makin bertambah , Nad smpai pkul 8.30 am . ingat kan Nad sorang je yg lambat , tp ad lg yg lg lambat smpai dari Nad . . yg paling fed up , Nad terpaksa tnggu lama coz turn Nad last skali . . mulanya , 4 orang girls yg tinggal , tp semua tak lepas ujian fizikal kecuali Nad . . kebanyakkan yg dtg interview tu failed time ujian fizikal contohnye , siku bengkok , tinggi tak cukup , terlalu berat , tak pandai kawad , tak cukup tinggi , tak lepas ukuran dada bg lelaki . tp , alhamdulillah Nad lulus semua ujian tu . nasib laa ingat lg cara nak kawad cane . al-maklum lah da lama tinggal . hehe , lepas ujian fizikal , kena berdepan dgn pegawai utk di interview . . pergghh , mmg menggigil giler laa time tu . tp nasib baek pegawai tu just tanya pasal peribadi and tnye nama PM , TPM nan MB Kelantan je . nasib baek tak tanya pasal imigresen , kalau tak confirm Nad diam sambil senyum-senyum kambing . hahaha :D . then , disuruhnye plak baca Rukun Negara . yg paling tak tahan siap gelak-gelak bagai lg dgn pegawai uhh . and yg paling penting , Nad satu-satu nye girl yg tgl time interview tu . .

pape pun , Nad just serah kt takdir je . :)

Salam sayang , Nadia Nadhirah :)

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review