27 May 2012

Wanita Tanah :)

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, May 27, 2012
Reactions: 
0 comments

Assalamualaikum :)

Wanita tanah dilahirkan di bawah zodiak Taurus(21 April-20Mei), Virgo(24Ogos-23 September) ( Nad dalam lingkungan nie taw ) dan Capricon(22 Disember-20 Januari).


  • Seorang yang boleh dijangka, berwibawa dan praktikal.
  • Penyabar dan bertolak ansur, mempunyai kehendak dalaman dari segi emosi dan material.
  • Semangat produktif dan gigih yang disertai dengan siksp berhati-hati menjadikan wanita tanah berkemampuan mencapai kejayaan dalam perniagaan.
  • Kebijaksanaan dan kepintaran yang diperolehi sering tersembunyi oleh air muka semulajadi yang pendiam dan tenang.
  • Sifat marah yang terkawal serta keperluan untuk keteguhan dan kawalan sering terbawa-bawa dalam perhubungan yang amat konservatif, serius dan sederhana.
  • Tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tetapi wanita tanah adalah seorang kekasih yang setia dan berwibawa.

Actually , lebih kurang jee dgn prangai Nad . Sape2 yang rapat dgn Nad , boleh taw Nad nie org nye macam mane ;)

Selamat Malam , salam sayang utk semua especially my Aid <3

25 May 2012

Cuti Sem yang Membosankan !

Update By Nadia Nadhirah at Friday, May 25, 2012
Reactions: 
0 comments
Semester break da start ! tapi tersangatlah bosan . Dua bulan duk terperap jee kt uma . bile duk uma jee bermula laa duty ak jd driver tak bergaji . hurmm , paling tak suka buat bnda tuu :(

Rindu dekat awak Aid , rindu sgt2 :'( Dua bulan terlalu lama bg org . . And mcm2 boleh jd . . Org syg awak Aid :'( Please jgn buat org sedey lg . Org perlukn awak di sisi org ...

15 May 2012

cik NAD punye details ~

Update By Nadia Nadhirah at Tuesday, May 15, 2012
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum , hye peeps !

Da byk Nad update entry kat blog neh tapi satu pun takde cite pasal diri Nad kan . Haa , kali nie Nad nak cite pasal diri Nad sbb Nad tersangatlah bosan tak taw nak buat ap . hee ~


  • Nama diberi `Nurul Nadia Nadhirah Binti Rosli`
  • Dilahirkan pada tanggal 14 September 1992 bersamaan 17 Rabiulawal 1413 , di Hospital Daerah Machang , Kelantan Darul Naim 
  • Already 20 years old for this year :)
  • First daughter of Kpl Rosli Bin Jusoh and Cikgu Zanariah Binti Mat Daud and mempunyai 6 orang adik beradik 
  • Still study at UniKL BMI , Gombak
  • Sorang yg panas baran and suke tolong orang
  • Terlalu baek even ad yg smpai pijak2 kepala and tikam dari blakang
  • Senang nak touching / sensitive even benda kecik jee 
  • Suke kawan nan orang yg btul2 serious nak kawan and tak memilih , asalkan ikhlas :)
  • Paling tak suka penipu and orang yg mungkir janji
  • Suka makan , tak kira lah ape pun tolak batu , rumput , pasir dan sewaktu dgn nyee .. termasuklah bawang !
  • Sorang yg pemalas tp pandai buat keje rumah taw ,, just malas jerkk ..
  • Lebih suke mendiamkan diri kalau ad problem
  • Love Arts and something yg berkaitan dgn nyee
  • Boleh jadi pendengar yg setia taw , hee :D
  • Love to be my ownself than being a hypocrite person
  • Love `BLUE + PURPLE` colour
  • Already taken by MR. A ;)

Haa , tu laa serba sedikit details pasal Nad ,,

Selamat membaca , terima kasih :)

13 May 2012

:) :(

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, May 13, 2012
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum . .

Hurmm , entry kali nie takde ap yg best pun . Final exam da habis jumaat lepas , and now Nad nak rest sepuas-puasnye . . Hurmm , entah knp Nad takde mood sgt hari nie . . Rase cam nak nanges jee . . Mr. A , ap lg bnda yg awk nak sorok dari org ? Ap lg yang awk nak rhsiakn dari org ? Tak taw knp , hati nie kuat sgt mengatakan awk tak ikhlas nan org . . Ap kurang nya org berbanding dye ? Atau sbb org nie selekeh berbanding nan dye yang pndai bergaya , maklumlah dye kan pernah jd model . . Ya Allah , kau tabahkan lah hatiku untuk menempuhi segala dugaan darimu . . Aku redha dgn ketentuan mu . .


9 May 2012

FINAL EXAM

Update By Nadia Nadhirah at Wednesday, May 09, 2012
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum :)

Sekarang Nad tengah busy nan Final Exam , hurmm byk bnda nak kena hafal . . Bab2 menghafal nie mmg failed laa bg Nad , dari dulu sampai sekarang . . Semalam (080512) , 1 paper da lepas Technical MAthematis II . . 2 more papers upcoming this Thursday and Friday . Then , there it comes , HOLIDAY !! tapi , Nad kena stay KL sampai 23hb coz this 20th May , Nad ad trip ke Pangkor . . 

Pape pun , wish me luck for my Final Exam and for all that sitting the exam . ;)


Wanita Tanah :)

0


Assalamualaikum :)

Wanita tanah dilahirkan di bawah zodiak Taurus(21 April-20Mei), Virgo(24Ogos-23 September) ( Nad dalam lingkungan nie taw ) dan Capricon(22 Disember-20 Januari).


  • Seorang yang boleh dijangka, berwibawa dan praktikal.
  • Penyabar dan bertolak ansur, mempunyai kehendak dalaman dari segi emosi dan material.
  • Semangat produktif dan gigih yang disertai dengan siksp berhati-hati menjadikan wanita tanah berkemampuan mencapai kejayaan dalam perniagaan.
  • Kebijaksanaan dan kepintaran yang diperolehi sering tersembunyi oleh air muka semulajadi yang pendiam dan tenang.
  • Sifat marah yang terkawal serta keperluan untuk keteguhan dan kawalan sering terbawa-bawa dalam perhubungan yang amat konservatif, serius dan sederhana.
  • Tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tetapi wanita tanah adalah seorang kekasih yang setia dan berwibawa.

Actually , lebih kurang jee dgn prangai Nad . Sape2 yang rapat dgn Nad , boleh taw Nad nie org nye macam mane ;)

Selamat Malam , salam sayang utk semua especially my Aid <3

Cuti Sem yang Membosankan !

0

Semester break da start ! tapi tersangatlah bosan . Dua bulan duk terperap jee kt uma . bile duk uma jee bermula laa duty ak jd driver tak bergaji . hurmm , paling tak suka buat bnda tuu :(

Rindu dekat awak Aid , rindu sgt2 :'( Dua bulan terlalu lama bg org . . And mcm2 boleh jd . . Org syg awak Aid :'( Please jgn buat org sedey lg . Org perlukn awak di sisi org ...

cik NAD punye details ~

0

Assalamualaikum , hye peeps !

Da byk Nad update entry kat blog neh tapi satu pun takde cite pasal diri Nad kan . Haa , kali nie Nad nak cite pasal diri Nad sbb Nad tersangatlah bosan tak taw nak buat ap . hee ~


  • Nama diberi `Nurul Nadia Nadhirah Binti Rosli`
  • Dilahirkan pada tanggal 14 September 1992 bersamaan 17 Rabiulawal 1413 , di Hospital Daerah Machang , Kelantan Darul Naim 
  • Already 20 years old for this year :)
  • First daughter of Kpl Rosli Bin Jusoh and Cikgu Zanariah Binti Mat Daud and mempunyai 6 orang adik beradik 
  • Still study at UniKL BMI , Gombak
  • Sorang yg panas baran and suke tolong orang
  • Terlalu baek even ad yg smpai pijak2 kepala and tikam dari blakang
  • Senang nak touching / sensitive even benda kecik jee 
  • Suke kawan nan orang yg btul2 serious nak kawan and tak memilih , asalkan ikhlas :)
  • Paling tak suka penipu and orang yg mungkir janji
  • Suka makan , tak kira lah ape pun tolak batu , rumput , pasir dan sewaktu dgn nyee .. termasuklah bawang !
  • Sorang yg pemalas tp pandai buat keje rumah taw ,, just malas jerkk ..
  • Lebih suke mendiamkan diri kalau ad problem
  • Love Arts and something yg berkaitan dgn nyee
  • Boleh jadi pendengar yg setia taw , hee :D
  • Love to be my ownself than being a hypocrite person
  • Love `BLUE + PURPLE` colour
  • Already taken by MR. A ;)

Haa , tu laa serba sedikit details pasal Nad ,,

Selamat membaca , terima kasih :)

:) :(

0

Assalamualaikum . .

Hurmm , entry kali nie takde ap yg best pun . Final exam da habis jumaat lepas , and now Nad nak rest sepuas-puasnye . . Hurmm , entah knp Nad takde mood sgt hari nie . . Rase cam nak nanges jee . . Mr. A , ap lg bnda yg awk nak sorok dari org ? Ap lg yang awk nak rhsiakn dari org ? Tak taw knp , hati nie kuat sgt mengatakan awk tak ikhlas nan org . . Ap kurang nya org berbanding dye ? Atau sbb org nie selekeh berbanding nan dye yang pndai bergaya , maklumlah dye kan pernah jd model . . Ya Allah , kau tabahkan lah hatiku untuk menempuhi segala dugaan darimu . . Aku redha dgn ketentuan mu . .


FINAL EXAM

0

Assalamualaikum :)

Sekarang Nad tengah busy nan Final Exam , hurmm byk bnda nak kena hafal . . Bab2 menghafal nie mmg failed laa bg Nad , dari dulu sampai sekarang . . Semalam (080512) , 1 paper da lepas Technical MAthematis II . . 2 more papers upcoming this Thursday and Friday . Then , there it comes , HOLIDAY !! tapi , Nad kena stay KL sampai 23hb coz this 20th May , Nad ad trip ke Pangkor . . 

Pape pun , wish me luck for my Final Exam and for all that sitting the exam . ;)


 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review