15 May 2012

cik NAD punye details ~

Update By Nadia Nadhirah at Tuesday, May 15, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum , hye peeps !

Da byk Nad update entry kat blog neh tapi satu pun takde cite pasal diri Nad kan . Haa , kali nie Nad nak cite pasal diri Nad sbb Nad tersangatlah bosan tak taw nak buat ap . hee ~


  • Nama diberi `Nurul Nadia Nadhirah Binti Rosli`
  • Dilahirkan pada tanggal 14 September 1992 bersamaan 17 Rabiulawal 1413 , di Hospital Daerah Machang , Kelantan Darul Naim 
  • Already 20 years old for this year :)
  • First daughter of Kpl Rosli Bin Jusoh and Cikgu Zanariah Binti Mat Daud and mempunyai 6 orang adik beradik 
  • Still study at UniKL BMI , Gombak
  • Sorang yg panas baran and suke tolong orang
  • Terlalu baek even ad yg smpai pijak2 kepala and tikam dari blakang
  • Senang nak touching / sensitive even benda kecik jee 
  • Suke kawan nan orang yg btul2 serious nak kawan and tak memilih , asalkan ikhlas :)
  • Paling tak suka penipu and orang yg mungkir janji
  • Suka makan , tak kira lah ape pun tolak batu , rumput , pasir dan sewaktu dgn nyee .. termasuklah bawang !
  • Sorang yg pemalas tp pandai buat keje rumah taw ,, just malas jerkk ..
  • Lebih suke mendiamkan diri kalau ad problem
  • Love Arts and something yg berkaitan dgn nyee
  • Boleh jadi pendengar yg setia taw , hee :D
  • Love to be my ownself than being a hypocrite person
  • Love `BLUE + PURPLE` colour
  • Already taken by MR. A ;)

Haa , tu laa serba sedikit details pasal Nad ,,

Selamat membaca , terima kasih :)

0 comments:

Post a Comment

cik NAD punye details ~

Assalamualaikum , hye peeps !

Da byk Nad update entry kat blog neh tapi satu pun takde cite pasal diri Nad kan . Haa , kali nie Nad nak cite pasal diri Nad sbb Nad tersangatlah bosan tak taw nak buat ap . hee ~


  • Nama diberi `Nurul Nadia Nadhirah Binti Rosli`
  • Dilahirkan pada tanggal 14 September 1992 bersamaan 17 Rabiulawal 1413 , di Hospital Daerah Machang , Kelantan Darul Naim 
  • Already 20 years old for this year :)
  • First daughter of Kpl Rosli Bin Jusoh and Cikgu Zanariah Binti Mat Daud and mempunyai 6 orang adik beradik 
  • Still study at UniKL BMI , Gombak
  • Sorang yg panas baran and suke tolong orang
  • Terlalu baek even ad yg smpai pijak2 kepala and tikam dari blakang
  • Senang nak touching / sensitive even benda kecik jee 
  • Suke kawan nan orang yg btul2 serious nak kawan and tak memilih , asalkan ikhlas :)
  • Paling tak suka penipu and orang yg mungkir janji
  • Suka makan , tak kira lah ape pun tolak batu , rumput , pasir dan sewaktu dgn nyee .. termasuklah bawang !
  • Sorang yg pemalas tp pandai buat keje rumah taw ,, just malas jerkk ..
  • Lebih suke mendiamkan diri kalau ad problem
  • Love Arts and something yg berkaitan dgn nyee
  • Boleh jadi pendengar yg setia taw , hee :D
  • Love to be my ownself than being a hypocrite person
  • Love `BLUE + PURPLE` colour
  • Already taken by MR. A ;)

Haa , tu laa serba sedikit details pasal Nad ,,

Selamat membaca , terima kasih :)

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review