14 Jun 2012

KERJA

Update By Nadia Nadhirah at Thursday, June 14, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum wbt :)

Hari nie cukup seminggu Nad keje dekat Nani Juice Station , betul2 depan skolah Nad dulu . Hurmm , tipu laa kalau Nad cakap tak penat . Tengok jee mcm tak penat , tp bila da keje sumpah penat giler . Sebelum keje boleh laa nak bangun lambat , bile da start keje nie tak boleh da . Skarang 08.30 a.m da kena terpacak dekat kedai . Mcm2 perangai budak2 skolah skunk nie , ingt kan masa Nad skolah dulu jee teruk rupa2nyee ad lagi yang teruk .

Dah lame tak dgr suara Aid , dah lame tak on call dgn Aid . Rindu Aid sangat2 . Skunk masing2 sibuk dgn keje . Pagi smpai petang Nad keje , malam sampai pagi esok nyee Aid plak yg keje . Dah jarang contact . Tapi , org selalu ingat awak taw . Tak pernah pun lupa awak . . Harap sangat awak keep this relationship dear . I dont want to lose you again . Love You !

0 comments:

Post a Comment

KERJA

Assalamualaikum wbt :)

Hari nie cukup seminggu Nad keje dekat Nani Juice Station , betul2 depan skolah Nad dulu . Hurmm , tipu laa kalau Nad cakap tak penat . Tengok jee mcm tak penat , tp bila da keje sumpah penat giler . Sebelum keje boleh laa nak bangun lambat , bile da start keje nie tak boleh da . Skarang 08.30 a.m da kena terpacak dekat kedai . Mcm2 perangai budak2 skolah skunk nie , ingt kan masa Nad skolah dulu jee teruk rupa2nyee ad lagi yang teruk .

Dah lame tak dgr suara Aid , dah lame tak on call dgn Aid . Rindu Aid sangat2 . Skunk masing2 sibuk dgn keje . Pagi smpai petang Nad keje , malam sampai pagi esok nyee Aid plak yg keje . Dah jarang contact . Tapi , org selalu ingat awak taw . Tak pernah pun lupa awak . . Harap sangat awak keep this relationship dear . I dont want to lose you again . Love You !

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review