28 Jul 2012

Bosan !

Update By Nadia Nadhirah at Saturday, July 28, 2012
Reactions: 
Today , 28th July 2012 bersamaan 8 Ramadhan bersamaan 3rd day aku kat KL . Humphh ! Tersangatlah bosan duk kat umah makcik aku nie sementara tunggu class start . First day kat sini , aku pegi BMI untuk register new semester . Punye lah awal register , class lambat lagi .. So terpaksalah aku duduk je kat umah makcik aku nie .. Ape aku buat kat umah nie ? Ape nak buat time puasa nie .. Nak kuar merayau pon malas , plus bila sorang2 .. BOSAN ! 
So , esok dah nak masuk hostel .. Humphh , satu barang pun aku tak prepare lagi .. Takde mood langsung nak kemas bila penyakit "mim-alif-lam-sin" datang .. Jawabnye esok aku bawak ape yang aku nampak depan mata aku jela , hehe ~ PEACE :D

# nak balik !!

0 comments:

Post a Comment

Bosan !

Today , 28th July 2012 bersamaan 8 Ramadhan bersamaan 3rd day aku kat KL . Humphh ! Tersangatlah bosan duk kat umah makcik aku nie sementara tunggu class start . First day kat sini , aku pegi BMI untuk register new semester . Punye lah awal register , class lambat lagi .. So terpaksalah aku duduk je kat umah makcik aku nie .. Ape aku buat kat umah nie ? Ape nak buat time puasa nie .. Nak kuar merayau pon malas , plus bila sorang2 .. BOSAN ! 
So , esok dah nak masuk hostel .. Humphh , satu barang pun aku tak prepare lagi .. Takde mood langsung nak kemas bila penyakit "mim-alif-lam-sin" datang .. Jawabnye esok aku bawak ape yang aku nampak depan mata aku jela , hehe ~ PEACE :D

# nak balik !!

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review