1 Jul 2012

Impian :)

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, July 01, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum ;)

Korang semua mesti ada angan-angan atau impian sendiri kan ? Haa , Nad sendiri pun ad i pian sendiri taw , first thing Nad nak study hard demi family Nad . Nad bukannya dari family yang kaya even both parents Nad keje under government . Banyak benda yang umi papa nak kena tanggung , adik-adik and nenek , bil air bil elektrik bagai . Lagipun papa tak stay sekali dgn kitorang coz dye keje kat JB . So , semua hal kat sini umi yang kena tanggung sorang . Ada satu kali Nad pernah tengok dalam wallet umi ada RM 1 jerk .. Tengok luaran macam mewah tapi sebenarnya tak , kami hidup bersederhana jerk . That's why Nad nak blajar betul2 ..
Second thing , da lama Nad idamkan gadget nie . Tapi belum ada rezeki nak memilikinya . Dari Form 5 lagi Nad nak gadget nie , tapi sampai sekarang masih tak mampu . DSLR , dah ramai yang dah ada kan ? Tapi Nad still tak mampu nak dapatkannya . Insyaallah , kalau ada rezeki Nad akan dapat jugak .. Amiiinnnn :)  
DSLR Canon EOS550D

Lastly , this is my dream car " HONDA JAZZ "
Cantik kan warna dye ,, my fav !

Insyaallah , Nad akan dapat semua nie satu hari nie kalau diberi kesempatan .. Aminn :)
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

Impian :)

Assalamualaikum ;)

Korang semua mesti ada angan-angan atau impian sendiri kan ? Haa , Nad sendiri pun ad i pian sendiri taw , first thing Nad nak study hard demi family Nad . Nad bukannya dari family yang kaya even both parents Nad keje under government . Banyak benda yang umi papa nak kena tanggung , adik-adik and nenek , bil air bil elektrik bagai . Lagipun papa tak stay sekali dgn kitorang coz dye keje kat JB . So , semua hal kat sini umi yang kena tanggung sorang . Ada satu kali Nad pernah tengok dalam wallet umi ada RM 1 jerk .. Tengok luaran macam mewah tapi sebenarnya tak , kami hidup bersederhana jerk . That's why Nad nak blajar betul2 ..
Second thing , da lama Nad idamkan gadget nie . Tapi belum ada rezeki nak memilikinya . Dari Form 5 lagi Nad nak gadget nie , tapi sampai sekarang masih tak mampu . DSLR , dah ramai yang dah ada kan ? Tapi Nad still tak mampu nak dapatkannya . Insyaallah , kalau ada rezeki Nad akan dapat jugak .. Amiiinnnn :)  
DSLR Canon EOS550D

Lastly , this is my dream car " HONDA JAZZ "
Cantik kan warna dye ,, my fav !

Insyaallah , Nad akan dapat semua nie satu hari nie kalau diberi kesempatan .. Aminn :)
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review