5 Jul 2012

Update By Nadia Nadhirah at Thursday, July 05, 2012
Reactions: 
Saat airmata mulai membasahi pipi , tiada siapa pun tahu apa yang tersimpan di dalam hati . Hari nie , Nad mulai rasa tak menentu . Salah ke Nad nak hidup bahagia macam org laen ? Tak boleh ke Nad nak merasai cinta yang direstui seperti orang laen ? Atau Nad memang tak layak untuk terima semua tu ? And hari nie , Nad buat keputusan yang mungkin Aid tak terima . Tapi , betul ke ape yang da Nad buat nie ? Melarang Aid untuk terus contact Nad , selagi dye tak bgtaw pasal hubungan nie kat family dye . Ya Allah , aku taw semua nie berat dan sukar bagiku , tapi aku hanya inginkan yang terbaek . Yang pasti aku mahu hubungan kami direstui , bukan dihalang .

Aid , org tak kesah ape awak nak pkir pasal org . Org hanya mampu bersabar . If betul family awak tak boleh terima org , org sanggup undur diri sebab org taknak awk buat family awk terluka hanya disebabkan org . Org taw , org banyak kelemahan and kekurangan . Andai diberi peluang , org akan cuba lakukan yang terbaek . Nad sayang Aid sangat-sangat . Seharian tak cakap dengan awak buat org rasa sunyi . Org rindu gurauan awak , tapi org terpaksa tahan . Org taknak awak anggap org lemah . Tapi yang sebenarnya org tak kuat nak hadapi semua nie . Org terlalu sayangkan awak , and dalam masa yang sama sampai bila org nak tunggu . Pengakhiran hubungan kita macam mana ? Hanya dengan airmata yang mampu buat org tenang . And di blog je yang mampu org luahkan . Sorry b , semua salah org ..

sangat terserlah mata lebam ,, sorry org tak sanggup :'(

0 comments:

Post a Comment

Saat airmata mulai membasahi pipi , tiada siapa pun tahu apa yang tersimpan di dalam hati . Hari nie , Nad mulai rasa tak menentu . Salah ke Nad nak hidup bahagia macam org laen ? Tak boleh ke Nad nak merasai cinta yang direstui seperti orang laen ? Atau Nad memang tak layak untuk terima semua tu ? And hari nie , Nad buat keputusan yang mungkin Aid tak terima . Tapi , betul ke ape yang da Nad buat nie ? Melarang Aid untuk terus contact Nad , selagi dye tak bgtaw pasal hubungan nie kat family dye . Ya Allah , aku taw semua nie berat dan sukar bagiku , tapi aku hanya inginkan yang terbaek . Yang pasti aku mahu hubungan kami direstui , bukan dihalang .

Aid , org tak kesah ape awak nak pkir pasal org . Org hanya mampu bersabar . If betul family awak tak boleh terima org , org sanggup undur diri sebab org taknak awk buat family awk terluka hanya disebabkan org . Org taw , org banyak kelemahan and kekurangan . Andai diberi peluang , org akan cuba lakukan yang terbaek . Nad sayang Aid sangat-sangat . Seharian tak cakap dengan awak buat org rasa sunyi . Org rindu gurauan awak , tapi org terpaksa tahan . Org taknak awak anggap org lemah . Tapi yang sebenarnya org tak kuat nak hadapi semua nie . Org terlalu sayangkan awak , and dalam masa yang sama sampai bila org nak tunggu . Pengakhiran hubungan kita macam mana ? Hanya dengan airmata yang mampu buat org tenang . And di blog je yang mampu org luahkan . Sorry b , semua salah org ..

sangat terserlah mata lebam ,, sorry org tak sanggup :'(

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review