2 Aug 2012

New semester , yeayy !

Update By Nadia Nadhirah at Thursday, August 02, 2012
Reactions: 
Salam , dah hampir seminggu start new sem . Waa , terubat jugak rindu dekat member-member kat sini and also Mr. AS aku tuh .. hee ~
First week new sem biasa laa , tak start blajar lagi . Cuma certain lecturer je yang start blajar awal .. But , first week nie cam relax lagi laa coz belum start ada assignment , lab and whatever lah ! Bila dah start semua tu memang nak pecah la kepala nie :D ( ayat sorang student yg ada penyakit malas ) .. Tapi paling tak suka bila timetable aku packed giler kot ! Kebanyakan semua class pagi . Memang tergugat la tido aku . Tapi ,, dah tak boleh nak tido-tido lagi dah coz umi dah bagi warning " Start class jangan buat malas-malas lagi . Jangan nak membuta je ! " .. Apa lagi yg umi bebel pun aku dah tak ingat .. hee ~ (bertuah punya anak) !
Main point kali nie , nak naek kan pointer lagi !!


0 comments:

Post a Comment

New semester , yeayy !

Salam , dah hampir seminggu start new sem . Waa , terubat jugak rindu dekat member-member kat sini and also Mr. AS aku tuh .. hee ~
First week new sem biasa laa , tak start blajar lagi . Cuma certain lecturer je yang start blajar awal .. But , first week nie cam relax lagi laa coz belum start ada assignment , lab and whatever lah ! Bila dah start semua tu memang nak pecah la kepala nie :D ( ayat sorang student yg ada penyakit malas ) .. Tapi paling tak suka bila timetable aku packed giler kot ! Kebanyakan semua class pagi . Memang tergugat la tido aku . Tapi ,, dah tak boleh nak tido-tido lagi dah coz umi dah bagi warning " Start class jangan buat malas-malas lagi . Jangan nak membuta je ! " .. Apa lagi yg umi bebel pun aku dah tak ingat .. hee ~ (bertuah punya anak) !
Main point kali nie , nak naek kan pointer lagi !!


0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review