29 Sep 2012

JIWA KACAU !

Update By Nadia Nadhirah at Saturday, September 29, 2012
Reactions: 
0 comments
Ya Allah , kenapa terlalu byk masalah dalam minggu nie .. Family , BF , sahabat .. Kenapa smpai mcm nie sekali dugaan yg Kau berikan ,, tak tertanggung aku nak hadapi sorang2 .. Aku tak sanggup terus hidup macam nie , dgn airmata yg tak putus-putus mengalir .. Aku bingung , bingung dgn diri aku sendiri .. Apa lg salah aku dgn Aid . Aku betul2 dah tak faham dia . Aku dah tak kenal Aid skrg , hidup dgn life dia sendiri .. Salah ke aku nak kan perhatian dia mcm dulu ? Atau aku tak layak untuk semua tu ? Ya Allah , tabahkan aku dgn semua dugaan nie , Ya Allah ..

10 Sep 2012

Fed Up !

Update By Nadia Nadhirah at Monday, September 10, 2012
Reactions: 
0 comments
Salam and selamat malam warga Blogger ..

Mood aku hari nie -->  *pening , sakit tekak , flu , sakit dada , bengang!

Apa pendapat korang bila kporang tengah sakit , Bf ignore korang ? Macam2 rasa kan .. Haa ,, macam tu la dgn aku skunk nie . Sejak ad PC baru , aku dye abaikan .. Pasal PC sanggup habiskan duit .. Dgn aku bukan main berkira lagi .. Aku sabar lagi .. Bila masuk second week , makin menjadi-jadi plak .. Kononnye nak pasang tu la nak pasang nie laa . Bila aku call , diam . Dah tak macam sebelum2 nie .. Then , bagi alasan nak buat tu laa , ngantuk laa ... Sape tak bengang ! Aku memang pantang org buat aku gini ! Rasa cam aku nie bukan sape2 dalam hidup dye .. Selama nie aku sabar jerk .. Lepas nie , jgn tanye kenapa kalau aku dah start nak jauhkan diri .. Aku nak tgk sejauh mana dye boleh buat aku mcm nie .. Sabar pun sabar jgk .. Aku diamkan jerk dgn prangai dye selama nie . Semakin hari semakin berubah .. Hurmmmmm .. Sabar wahai hati , think positive .. :'(

JIWA KACAU !

0

Ya Allah , kenapa terlalu byk masalah dalam minggu nie .. Family , BF , sahabat .. Kenapa smpai mcm nie sekali dugaan yg Kau berikan ,, tak tertanggung aku nak hadapi sorang2 .. Aku tak sanggup terus hidup macam nie , dgn airmata yg tak putus-putus mengalir .. Aku bingung , bingung dgn diri aku sendiri .. Apa lg salah aku dgn Aid . Aku betul2 dah tak faham dia . Aku dah tak kenal Aid skrg , hidup dgn life dia sendiri .. Salah ke aku nak kan perhatian dia mcm dulu ? Atau aku tak layak untuk semua tu ? Ya Allah , tabahkan aku dgn semua dugaan nie , Ya Allah ..

Fed Up !

0

Salam and selamat malam warga Blogger ..


Mood aku hari nie -->  *pening , sakit tekak , flu , sakit dada , bengang!

Apa pendapat korang bila kporang tengah sakit , Bf ignore korang ? Macam2 rasa kan .. Haa ,, macam tu la dgn aku skunk nie . Sejak ad PC baru , aku dye abaikan .. Pasal PC sanggup habiskan duit .. Dgn aku bukan main berkira lagi .. Aku sabar lagi .. Bila masuk second week , makin menjadi-jadi plak .. Kononnye nak pasang tu la nak pasang nie laa . Bila aku call , diam . Dah tak macam sebelum2 nie .. Then , bagi alasan nak buat tu laa , ngantuk laa ... Sape tak bengang ! Aku memang pantang org buat aku gini ! Rasa cam aku nie bukan sape2 dalam hidup dye .. Selama nie aku sabar jerk .. Lepas nie , jgn tanye kenapa kalau aku dah start nak jauhkan diri .. Aku nak tgk sejauh mana dye boleh buat aku mcm nie .. Sabar pun sabar jgk .. Aku diamkan jerk dgn prangai dye selama nie . Semakin hari semakin berubah .. Hurmmmmm .. Sabar wahai hati , think positive .. :'(

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review