10 Sep 2012

Fed Up !

Update By Nadia Nadhirah at Monday, September 10, 2012
Reactions: 
Salam and selamat malam warga Blogger ..

Mood aku hari nie -->  *pening , sakit tekak , flu , sakit dada , bengang!

Apa pendapat korang bila kporang tengah sakit , Bf ignore korang ? Macam2 rasa kan .. Haa ,, macam tu la dgn aku skunk nie . Sejak ad PC baru , aku dye abaikan .. Pasal PC sanggup habiskan duit .. Dgn aku bukan main berkira lagi .. Aku sabar lagi .. Bila masuk second week , makin menjadi-jadi plak .. Kononnye nak pasang tu la nak pasang nie laa . Bila aku call , diam . Dah tak macam sebelum2 nie .. Then , bagi alasan nak buat tu laa , ngantuk laa ... Sape tak bengang ! Aku memang pantang org buat aku gini ! Rasa cam aku nie bukan sape2 dalam hidup dye .. Selama nie aku sabar jerk .. Lepas nie , jgn tanye kenapa kalau aku dah start nak jauhkan diri .. Aku nak tgk sejauh mana dye boleh buat aku mcm nie .. Sabar pun sabar jgk .. Aku diamkan jerk dgn prangai dye selama nie . Semakin hari semakin berubah .. Hurmmmmm .. Sabar wahai hati , think positive .. :'(

0 comments:

Post a Comment

Fed Up !

Salam and selamat malam warga Blogger ..


Mood aku hari nie -->  *pening , sakit tekak , flu , sakit dada , bengang!

Apa pendapat korang bila kporang tengah sakit , Bf ignore korang ? Macam2 rasa kan .. Haa ,, macam tu la dgn aku skunk nie . Sejak ad PC baru , aku dye abaikan .. Pasal PC sanggup habiskan duit .. Dgn aku bukan main berkira lagi .. Aku sabar lagi .. Bila masuk second week , makin menjadi-jadi plak .. Kononnye nak pasang tu la nak pasang nie laa . Bila aku call , diam . Dah tak macam sebelum2 nie .. Then , bagi alasan nak buat tu laa , ngantuk laa ... Sape tak bengang ! Aku memang pantang org buat aku gini ! Rasa cam aku nie bukan sape2 dalam hidup dye .. Selama nie aku sabar jerk .. Lepas nie , jgn tanye kenapa kalau aku dah start nak jauhkan diri .. Aku nak tgk sejauh mana dye boleh buat aku mcm nie .. Sabar pun sabar jgk .. Aku diamkan jerk dgn prangai dye selama nie . Semakin hari semakin berubah .. Hurmmmmm .. Sabar wahai hati , think positive .. :'(

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review