16 Dec 2012

Update By Nadia Nadhirah at Sunday, December 16, 2012
Reactions: 
Aku tak faham , kenapa baru sekarang kau nak datang cari aku ? Kenapa baru sekarang nak terhegeh-hegeh dekat aku ? Dulu , bila kau dah dapat aku , kau buat aku macam sampah , buat aku macam tunggul . Kau abaikan aku . Kau hidup dengan dunia kau . Aku kat sini sorang-sorang tanggung sakit sebab sabar dengan apa yang kau buat . Sekarang , bila aku dah senang , bila aku dah bahagia dengan hidup aku , kau datang cari aku nanges-nanges bagai kononnya tak boleh lupakan aku ? Please laa , kau ingat senang aku nak lupakan apa yang kau dah buat kat aku selama nie ? Selama nie aku diamkan diri jee . Aku tak pernah bantah apa yang kau buat . Tapi bila dah sampai satu tahap , aku dah bosan hidup macam tu . Aku buat keputusan tu bukan sebab aku dah ada pengganti , tapi aku dah tak tahan . Aku dah tak boleh nak tanggung apa yang kau dah buat . Aku tahu kau akan baca semua nie . And aku harap kau faham apa yang aku tulis kat sini . Aku dah tak boleh terima kau dalam hidup aku and please terima kenyataan yang kita dah takde pape . Selama nie aku hormat keputusan kau , and now please hormat keputusan aku . Tolong lupakan aku . Ramai lagi girl lain kat luar sana yang lebih bagus dari aku . Kbye !

0 comments:

Post a Comment

Aku tak faham , kenapa baru sekarang kau nak datang cari aku ? Kenapa baru sekarang nak terhegeh-hegeh dekat aku ? Dulu , bila kau dah dapat aku , kau buat aku macam sampah , buat aku macam tunggul . Kau abaikan aku . Kau hidup dengan dunia kau . Aku kat sini sorang-sorang tanggung sakit sebab sabar dengan apa yang kau buat . Sekarang , bila aku dah senang , bila aku dah bahagia dengan hidup aku , kau datang cari aku nanges-nanges bagai kononnya tak boleh lupakan aku ? Please laa , kau ingat senang aku nak lupakan apa yang kau dah buat kat aku selama nie ? Selama nie aku diamkan diri jee . Aku tak pernah bantah apa yang kau buat . Tapi bila dah sampai satu tahap , aku dah bosan hidup macam tu . Aku buat keputusan tu bukan sebab aku dah ada pengganti , tapi aku dah tak tahan . Aku dah tak boleh nak tanggung apa yang kau dah buat . Aku tahu kau akan baca semua nie . And aku harap kau faham apa yang aku tulis kat sini . Aku dah tak boleh terima kau dalam hidup aku and please terima kenyataan yang kita dah takde pape . Selama nie aku hormat keputusan kau , and now please hormat keputusan aku . Tolong lupakan aku . Ramai lagi girl lain kat luar sana yang lebih bagus dari aku . Kbye !

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review