24 Dec 2012

SORRY

Update By Nadia Nadhirah at Monday, December 24, 2012
Reactions: 
Aku atau dye yang semakin berubah ? Hal kecik pun nak dibesarkan . Ye aku tahu salah aku , sebab aku tak bgtaw awal-awal aku kuar dgn member tadi . Tapi aku dah bgtaw kot daripada tak bgtaw langsung ! And aku dah say SORRY pun , tapi dye still taknak terima . Besar sgt ke salah aku tu , haa ? Nak kata aku tak pujuk , aku dah pujuk tapi tak makan pujuk . Dah tu ape lagi yang awak nak B ?? Dah laa aku nie jenis yang tak pandai dalam bab pujuk-memujuk nie . Hurmmm .. Salah aku yang kecik macam tu pun dye nak buat aku macam nie . Salah dye , senang jea aku maafkan . Jahat sangat ke aku nie ? Hina sangat ea aku nie sampai nak buat aku macam nie ? Hurmm takpelaa , SORRY again . Tu jea yang saya mampu cakap , MNMZ ❤ saya tak mampu jadi yang terbaik macam yang awak nak :'(




0 comments:

Post a Comment

SORRY

Aku atau dye yang semakin berubah ? Hal kecik pun nak dibesarkan . Ye aku tahu salah aku , sebab aku tak bgtaw awal-awal aku kuar dgn member tadi . Tapi aku dah bgtaw kot daripada tak bgtaw langsung ! And aku dah say SORRY pun , tapi dye still taknak terima . Besar sgt ke salah aku tu , haa ? Nak kata aku tak pujuk , aku dah pujuk tapi tak makan pujuk . Dah tu ape lagi yang awak nak B ?? Dah laa aku nie jenis yang tak pandai dalam bab pujuk-memujuk nie . Hurmmm .. Salah aku yang kecik macam tu pun dye nak buat aku macam nie . Salah dye , senang jea aku maafkan . Jahat sangat ke aku nie ? Hina sangat ea aku nie sampai nak buat aku macam nie ? Hurmm takpelaa , SORRY again . Tu jea yang saya mampu cakap , MNMZ ❤ saya tak mampu jadi yang terbaik macam yang awak nak :'(




0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review