4 Jan 2013

SABAR YONG !

Update By Nadia Nadhirah at Friday, January 04, 2013
Reactions: 
Aku tak taw ape lagi yang dia tak puas hati dgn aku . Sikit-sikit nak touching bagai .. Hal kecik jea pun . Aku dah habis cara and dah try sehabis baik dah nak jadi yang terbaik macam dia nak . Kalau macam nie hari-hari sape tak stress .. Duk sabar selama nie pun boleh jadi panas .. Gapo lagi awok nop b weyy !! X cukup lagi ko nop seksa hidup sayo nie ?!

2 comments:

Anonymous said...

lelaki kekadang mahukan perhatian juga..macm perempuan..laki pon manusia..cuma mybe mereka ego nk katakan n luahkan..so mybe dgn cara perbuatan mereka rasa selesa n xperlu berpura2..mybe mereka lebih ambil sikap xmementingkan hal remeh spt perempuan yg mementingkan kesempurnaan..so kekadang salah d mata mereka..mereka just pejam mata..buat2 xnmpak..cuba pendamkan apea yang mereka rasa..sbb bg mereka besok mgkin lebih baik..n lupakan rasa marah n cemburu tu..

Nadia Nadhirah said...

Kalau betul sayangkan sesorang tu , x perlu nak tinggikan ego tu . masing-masing dh besaar boleh pkir ape yg elok untuk satu hubungan yang dah terjalin . benda tu semua boleh dielak if EGO tu diketepikan ..

Post a Comment

SABAR YONG !

Aku tak taw ape lagi yang dia tak puas hati dgn aku . Sikit-sikit nak touching bagai .. Hal kecik jea pun . Aku dah habis cara and dah try sehabis baik dah nak jadi yang terbaik macam dia nak . Kalau macam nie hari-hari sape tak stress .. Duk sabar selama nie pun boleh jadi panas .. Gapo lagi awok nop b weyy !! X cukup lagi ko nop seksa hidup sayo nie ?!

2 comments:

Anonymous said...

lelaki kekadang mahukan perhatian juga..macm perempuan..laki pon manusia..cuma mybe mereka ego nk katakan n luahkan..so mybe dgn cara perbuatan mereka rasa selesa n xperlu berpura2..mybe mereka lebih ambil sikap xmementingkan hal remeh spt perempuan yg mementingkan kesempurnaan..so kekadang salah d mata mereka..mereka just pejam mata..buat2 xnmpak..cuba pendamkan apea yang mereka rasa..sbb bg mereka besok mgkin lebih baik..n lupakan rasa marah n cemburu tu..

Nadia Nadhirah said...

Kalau betul sayangkan sesorang tu , x perlu nak tinggikan ego tu . masing-masing dh besaar boleh pkir ape yg elok untuk satu hubungan yang dah terjalin . benda tu semua boleh dielak if EGO tu diketepikan ..

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review