27 Jul 2013

Kerdil

Update By Nadia Nadhirah at Saturday, July 27, 2013
Reactions: 
Aku ckup sensitif bila org tegur aku ngn muka aku . Aku taw aku buruk x setanding org lain . Kalau suka , terima seadanya . Mmg aku pompuan penampilan kena jaga but if the pimples nak naik aku nak cakap ape ? Nak suruh cakap mcm nie "Eh pimples ! Please stop there . Jgn tumbuh kat muka aku lg nty tgl parut plak" . Mcm tu ke ?? hurmmm . Bukan aku mintak pon muka aku jadi seteruk nie . Dah mcm2 cara aku buat . Mcm2 produk dah aku guna . Hasilnya sama jea . Sekarang aku dok guna tanaka tuh , baru nmpak hasilnya siket . Sabar laa . . Aku pon nak muka aku mcm dulu . Yess , I know . Kawan2 awak semua lawa2 , cantik2 . Sedangkan saya nie muka mcm org xreti nak jaga penampilan kan . Awak cakap senang sbb awak xtaw ape yang saya rasa . Awak malu ada awek mcm saya nie ? Xpelaa kalau mcm tu . Saya taw ape saya buat . Yang penting saya x kacau orang . Kalau awak suka saya , awak akan terima saya seadanya . Tak kira saya nie mcm mana . Sumpah saya cakap , saya rasa cukup kerdil bila awak selalu complain pasal diri saya especially pasal muka . Sorry saya x sempurna untuk awak . Xpela awak , saya terima setiap apa yang awak cakap sebagai pendorong saya . Saya tak marah awak . Saya taw awak ambik berat , but please jgn buat saya rasa terlalu kerdil bila saya dgn awak . THAT'S ALL !!

0 comments:

Post a Comment

Kerdil

Aku ckup sensitif bila org tegur aku ngn muka aku . Aku taw aku buruk x setanding org lain . Kalau suka , terima seadanya . Mmg aku pompuan penampilan kena jaga but if the pimples nak naik aku nak cakap ape ? Nak suruh cakap mcm nie "Eh pimples ! Please stop there . Jgn tumbuh kat muka aku lg nty tgl parut plak" . Mcm tu ke ?? hurmmm . Bukan aku mintak pon muka aku jadi seteruk nie . Dah mcm2 cara aku buat . Mcm2 produk dah aku guna . Hasilnya sama jea . Sekarang aku dok guna tanaka tuh , baru nmpak hasilnya siket . Sabar laa . . Aku pon nak muka aku mcm dulu . Yess , I know . Kawan2 awak semua lawa2 , cantik2 . Sedangkan saya nie muka mcm org xreti nak jaga penampilan kan . Awak cakap senang sbb awak xtaw ape yang saya rasa . Awak malu ada awek mcm saya nie ? Xpelaa kalau mcm tu . Saya taw ape saya buat . Yang penting saya x kacau orang . Kalau awak suka saya , awak akan terima saya seadanya . Tak kira saya nie mcm mana . Sumpah saya cakap , saya rasa cukup kerdil bila awak selalu complain pasal diri saya especially pasal muka . Sorry saya x sempurna untuk awak . Xpela awak , saya terima setiap apa yang awak cakap sebagai pendorong saya . Saya tak marah awak . Saya taw awak ambik berat , but please jgn buat saya rasa terlalu kerdil bila saya dgn awak . THAT'S ALL !!

0 comments:

Post a Comment

 

Nadia Nadhirah Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review